La vie est belle
burgers en producten
100% biologisch vegetarisch
200% uit het hart
100% biologisch vegetarisch, 200% uit het hart

La vie est belle presenteert de nieuwe RizRiz-burger aan het grote publiek

La vie est belle presenteert de nieuwe RizRiz-burger aan het grote publiek

La vie est belle presenteert met trots haar gloednieuwe RizRiz burger. Een heerlijke burger op basis van de fantastische Sunria Volcano rijst uit Indonesië, lokale groenten en een volle nasi kruiding.

 

Naar goede gewoonte is onze RizRiz gemaakt van verse biologische ingrediënten. De burger is 100% vegetarisch, meer nog: 100% veganistisch en zonder gluten of andere allergenen.

 

Fairtrade

 

Het belangrijkste bestanddeel van de RizRiz is de Volcano-rijst uit Java (Indonesië) van het merk Sunria. Volcano-rijst is een mengsel van rode en volkoren rijst die wordt gekweekt in de mineraalrijke vulkanische grond van Java. Sunriarijst wordt geteeld in kleinschalige landbouwprojecten die op een milieuvriendelijke manier werken (SRI) en zo 50% besparen op watergebruik en hun uitstoot van broeikasgassen stevig verlagen. De Sunria-rijst draagt het Fair for Life label, een erkend fairtrade label en wordt ondersteund door Vredeseilanden - Rikolto.

 

 

 

 

Gezond en gewoonweg lekker!

 

De rijst barst van de mineralen (magnesium, mangaan en zink), in combinatie met de rijke voedingswaarde van lijnzaad en het essentiële omega 3 vetzuur kan je gerust stellen dat de RizRiz een echte opkikker is voor jouw gezondheid. Heerlijke groenten van bij ons en een eigen nasi kruiding maken het product pas echt af.

 

Kindvriendelijk

 

Met zijn lekkere aroma, zijn compacte formaat en zijn aantrekkelijke kleuren is de RizRiz tevens erg toegankelijk voor de kleinsten. Dit keer kiezen we er dus resoluut voor om kinderen, hun families, maar ook de schoolkeukens te bekoren.