La vie est belle
burgers en producten
100% biologisch vegetarisch
200% uit het hart
100% biologisch vegetarisch, 200% uit het hart

Kinowaburger verkozen tot favoriete biologische veggieproduct

Kinowaburger verkozen tot favoriete biologische veggieproduct

Afgelopen week kon er gestemd worden voor de verkiezing van het favoriete biologische veggieproduct. De winnaar van deze wedstrijd georganiseerd door BioForum Vlaanderen is onze unieke Kinowaburger, gemaakt met Belgisch geteelde quinoa.


Enthousiaste winnaar
Stefaan Deraeve, zaakvoerder van La vie est belle is enorm trots met deze erkenning.
 

"Yes, we can! Ik ben er heel blij mee, dit product verdient het ook. De Kinowaburger is niet alleen erg lekker, maar hij is ook gemaakt met lokale teelten en dus de vrucht van onze goeie contacten met lokale boeren. Ook zit deze burger bomvol voedingswaarden. Dus dit product zit wat mij betreft prachtig in balans." Stefaan Deraeve

 

De winnaar: Kinowaburger

Het hoofdbestanddeel van de vegetarische Kinowaburger is quinoa, een Zuid-Amerikaanse plant uit de Andes. De Kinowaburger bevat echter Belgische quinoa die geteeld wordt in West-Vlaanderen.

Naast Kinowa bevat de burger ook gepeld hennepzaad, rode biet, gepelde amandelen, chiazaad, zoete miso en edelgistvlokken. Deze ingrediënten dragen niet alleen bij aan een heerlijke volle smaak maar beantwoorden tevens aan de dagelijkse behoefte aan gezonde voedingsstoffen. Door in korte ketens samen te werken met lokale bioboeren slagen we er als producent in om de ecologische voetafdruk enorm te beperken.

Stemmen

Deze verkiezing kon rekenen op heel wat enthousiasme bij het publiek: 1.851 mensen brachten hun stem uit! 382 mensen stemden op de Kinowaburger. 

Alle info: BioForum Vlaanderen