La vie est belle
burgers en producten
100% biologisch vegetarisch
200% uit het hart
100% biologisch vegetarisch, 200% uit het hart

De nieuwe Kinowa-burger: een uniek lokaal verhaal

De nieuwe Kinowa-burger: een uniek lokaal verhaal

Gezond, duurzaam en innovatief zijn waarden die La vie est belle op het lijf geschreven zijn. Deze waarden vormen de basis van onze ontdekkingstocht naar nieuwe lekkere vegetarische producten. De nieuwe Kinowa-burger is het exponent van deze filosofie. Een smaakvolle burger, vol gezonde voedingsstoffen en bijna uitsluitend bereid met lokale grondstoffen.

De boer als leverancier

 
La vie est belle streeft er steeds naar zijn ecologische voetafdruk te beperken. In korte ketens samenwerken met lokale producenten zorgt ervoor dat we onze impact op het milieu drastisch kunnen verlagen. Door de jaren heen bouwde La vie est belle duurzame relaties op met landbouwers uit de buurt. Voor de productie van de Kinowa-burger sloten we rechtstreekse overeenkomsten af met Belgische producenten van quinoa en gepeld hennepzaad. Deze gezonde en smaakvolle ingrediënten vormen de basis van onze Kinowa en zijn 100% van eigen bodem.

Superfood

Naast Belgische quinoa en gepeld hennepzaad, bevat de burger ook rode biet, gepelde amandel, chiazaad, zoete miso en Edelgistvlokken. Deze ingrediënten dragen niet alleen bij aan een heerlijke volle smaak maar beantwoorden tevens aan onze dagelijkse behoefte aan gezonde voedingsstoffen. De burger is rijk aan vitaminen, mineralen, probiotica, antidoxanten en aminozuren. Met zijn heerlijke smaak en rijke ingrediënten is de Kinowa de perfecte brandstof voor een gezonde levensstijl.

Leer meer over de nieuwe Kinowa-burger