La vie est belle
burgers en producten
100% biologisch vegetarisch
200% uit het hart
100% biologisch vegetarisch, 200% uit het hart

De Kinowa-burger: bereid met superfood van eigen kweek

De Kinowa-burger: bereid met superfood van eigen kweek

De nieuwe Kinowa-burger is het exponent van de La vie est belle-filosofie. Een smaakvolle burger, vol gezonde voedingsstoffen en bijna uitsluitend bereid met lokale grondstoffen. Maar wat maakt deze grondstoffen nu net zo speciaal en waarom noemen we die Superfoods? We gidsen je even door de ingrediëntenlijst en introduceren je in de wereld van de Superfoods.


Vlaamse quinoa

Het hoofdbestanddeel van het nieuwste La vie est belle-product is quinoa, een Zuid-Amerikaanse graansoort uit de Andes. Quinoa is de afgelopen jaren aan een ware opmars bezig. De verklaring voor deze opmars is het feit dat quinoa geen gluten maar toch veel vitaminen en mineralen bevat. Door deze gezonde eigenschappen steeg de vraag naar quinoa ook in Europa.

Dit jaar komt de quinoa van Land Farm & Men uit Wallonië maar vanaf volgend jaar kiest La vie est belle voor quinoa van Marc Verhofstede. De Zultse boer zag al snel potentieel in het groeien van Vlaamse quinoa. Na enkele jaren van onderzoek ging de bioboer in 2015 aan de slag. Het gewas biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor wisselteelt.

La vie est belle kiest bewust voor een intense samenwerking met Marc Verhofstede. Een directe link met de boer is een garantie voor de beste kwaliteit van bij ons, en een eerlijke prijs voor de landbouwer.

Meer info: http://www.bio-compost.be/

Ontdek de gezonde kracht van de ingrediënten van de Kinowa 
Onze Kinowa-burger bestaat uit veel meer dan enkel Quinoa. Op de ingrediëntenlijst staan onder andere gepelde amamndelnoten, rode biet, gepeld hennepzaad, chiazaad, edelgistvlokken en nog veel lekkers.

Klik door naar onze blog om de krachtige eigenschappen van deze ingrediënten te ontdekken!
Veel leesplezier!