La vie est belle
burgers en producten
100% biologisch vegetarisch
200% uit het hart
100% biologisch vegetarisch, 200% uit het hart

BioForum zet La vie est belle in de spotlight

BioForum zet La vie est belle in de spotlight

Met de campagne “Amai d’er steekt veel liefde in bio!” zet BioForum Vlaanderen producenten van bio in de kijker. Voor de campagne van februari klopten ze aan bij La vie est belle! En we gingen met veel plezier in op hun uitnodiging.

Het doel van de campagne is om de consument de kans te geven om – zowel de productie als het assortiment van – bio beter te leren kennen. Ter inspiratie gaat BioForum steeds langs bij een bedrijf dat actief is in de biosector en plaatst deze onderneming in de spotlight.

Alternatieven voor vis en vlees
Voor de campagne van februari staat het verrassende assortiment van plantaardige alternatieven voor vlees, vis en/of zuivel centraal. En zo kwam BioForum bij La vie est belle terecht. Op de foto staat zaakvoerder Stefaan Deraeve centraal, omringd door zijn zonen en dochter die nu tevens La vie est belle mee helpen draaien.

Stefaan aan het woord
In het kader van de campagne nam BioForum Vlaanderen ook een inspirerend interview af met zaakvoerder Stefaan Deraeve.
 

Ook Mme Zsazsa is fan
Naast Stefaan Deraeve is ook Mme Zsazsa aangeduid als ambassadrice van de campagne. Mme Zsazsa is bekend als blogster, tuiniert ecologisch en zet zelf amper vlees op tafel. Zij ging op bezoek bij La vie est belle en ontdekte wat bio betekent voor de productie van authentieke groenteburgers.

Alle info: biomijnnatuur.be