La vie est belle
burgers en producten
100% biologisch vegetarisch
200% uit het hart
100% biologisch vegetarisch, 200% uit het hart

Biocertificaten als garantie voor topkwaliteit

Biocertificaten als garantie voor topkwaliteit
De termen 'bio' en 'biologisch' zijn beschermde begrippen. De definitie van biologische productie is wettelijk vastgelegd aan de hand van een aantal strenge regels. Niet elk bedrijf kan deze benamingen dus zomaar gebruiken.

100% biologisch vegetarisch
Voor La vie est belle is de ecologische cirkel pas rond als we 100% biologisch werken. Uit respect voor de natuur en voor u, als consument. Daarom dragen al onze producten het biogarantie label (BE-BIO-02). Ze staan permanent onder strenge controle van een onafhankelijke, officieel erkende keuringsorganisatie TüV Nord Integra.

Jaarlijks controlebezoek van experts
Eens La vie est belle een aanvraag tot certificatie indient, komen de experts van TüV Nord Integra bij ons op bezoek. Het bezoek dient om alle noodzakelijke info te verzamelen om een grondig evaluatierapport op te stellen. De experts gaan de afkomst van de ingrediënten na, controleren de etikettering en de verpakkingen, en doorlopen alle stappen van het productieproces.

200% uit het hart
Het volledig productgamma van La vie est belle voldoet aan de eisen van het biolabel.
Daarnaast blijven wij steeds streven naar optimale kwaliteit en smaakbeleving voor jou als consument. Daarin gaan we verder dan de opgelegde regels en dit doen we 200 % uit het hart.

Meer info:
Certificaat biologische productie - TüV Nord Integra
Certificaat Biogarantie - TüV Nord Integra